torsdag 21 augusti 2008

...Tänkvärt...

Uppför dig som en svan.
- Lugn på ytan medan fötterna paddlar som tusan under vatten.

En svan glider hela tiden fram och det ser alltid så rofyllt ut. I själva verket paddlar den med sina fötter hela tiden för att hålla sig flytande. Försök jobba utifrån det du också. Med ett lugnt och sansat framförande kan du komma hur långt som helst, det är ingen annan i världen som måste veta hur mycket du får jobba för det i det tysta.


...Rufus...


...Rufus har fått en bacill i sin klena lilla mage. Han har inte varit som han ska på fyra dagar. Ganska lång tid för en fyramånaders valp. Fick förhållningsorder av veterinären idag. Bara vatten att dricka under hela dagen, ingen mat alls. I morgon blir det bara majsvälling.

Hans mage har hängt sig och jag måste starta om den..!!!

( på bilden är han åtta veckor)

...Ridlektion...

...I gårkväll var jag och min granne på Kongahälla Ridklubb för att titta på en ridlektion. Hennes storasyster och min kollega rider i samma grupp. Detta är kanskt i och för sig inte så konstigt, att man går och tittar på någon som ska rida, men , de som känner mig vet att detta inte är något som sker daglidax precis, att jag är i ett stall alltså. Sist jag kollade på en lektion där var nog när Alex red lektioner där, och det är nog femton år sedan...

måndag 18 augusti 2008

...Bad...


... men det är väldigt skönt efteråt...

...om sen någon bara kan borsta mig så jag ser vettig ut..

söndag 17 augusti 2008

...å en kvällspromenad...


... en promenad fram på aftonen är ju aldrig fel, med tanke på helgens intag så var den välbehövlig också... Å, kom inte och säg att reflexer är över reklamerat... Kolla på dem bara..!!

...Kvällsfika...

...Efter en lugn och skön helg så avslutas den med en fika på altanen med Goda Grannar... Att grannen dessutom bakat en god söndagsrulltårta gjorde ju inte fikastunden sämre...

... Rufus...

...Döttrarna...... här är mina två underbara Döttrar...

... Hyresvärden...

...Våran hyresvärd, där vi har husvagnen, kom och tittade till oss när vi övade med vårat tält.
... Han tyckte våran idé om att sova över där lät så trevlig så han bjöd in oss på middag...

...visst är det skönt att få komma och sätta sig vid ett dukat bord och bli serverad god mat. Om sällskapet dessutom är trevligt så gör det ju inte saken sämre...

... Det blev dock inga tältpinnar den här gången... om marken som vi står på ser ut så här känns det som om det vore dömt att misslyckas med att få ner några tältpinnar i den..

... förtältet...

...Som sagt, det är ju ett kapitel för sig... Men vi tänkte så här, om vi över ett par gånger utan publik, så kan vi nog göra det på en camping sen utan att skämma ut oss totalt... Tror ni det funkar...?

... Husvagnen...

...Det senaste tillskottet i våran värld av materiell lycka är en husvagn Cabby 532 -86. I helgen var det premiär med att resa förtältet och det brukar ju ge upphov till mycket huvudbry... Vi fick besök av det nygifta paret när vi höll på med vårat pyssel men vi gav dem lite glädja i alla fall... Det är ju alltid kul när man kan roa andra..