fredag 20 juni 2014

Glad midsommar

önskar jag alla. Här hemma firas det förhoppningsvis i lugn och ro med maken och hundarna. Lite gott att äta, kanske något att dricka till det. 

Dagen börjar dock med att jag ska åka till stora staden Göteborg och hämta lite roliga saker ifrån döttrarnas kusin som flyttar nu i dagarna och vill "bli av" med lite prylar... Det kan bli så sen att jag ska plocka fram den stora vita färgburken och måla lite på attiraljerna jag har med mig hem. Kusinen jobbar på Indiska och det brukar ju innebära mörkt trä men fantastiskt fina former på möblerna. 

Maken ska nog gjuta lite i "projekt dränering" som nu har kommit till framsidan av huset. Hans schaktet har fått stå öppna ett tag så han kunde följa vattnets väg runt huset. Vårt hus står ju på bergsknallar så det rinner ju lite hit&dit och på vissa ställen ska det då gjutas och förseglas så han styr vattnet dit han vill. 
Dessutom ska vårt bad sättas på plats. Man kan ju tycka att det skulle varit på plats och färdigt tills i dag men livet kom emellan och det hans inte med helt enkelt...

Men nu är det dax att ta tag i dagen och få i sig lite frukost. 

Glöm inte långkalsonger idag..;-)

KRAAAM TILM ER ALLA <3