söndag 24 april 2011

...WooHoo...

...Här bloggas det så det ryker...
Har inte riktigt tänkt på att den nog är en dryg månad sen jag skrev sist, det är väl lite mycket just nu. Åkte på en sväng av magsjuka, den satt nog i en hel vecka. Jag kände mig helt utmärglad efter de dagarna men när man tittat sig själv i spegeln så är det ingen skillnad alls...märkligt..!!!
...jag får väl gå på pulver ett tag, det ska ju vara så effektivt sägs det. Beach 2011 lade jag ner redan förra året men siktar på beach 2025, då är jag nog i form..;-)

Här hemma går allt sin gilla gång annars, målat vitt i köket och vardagsrummet både väggar och tak, de båda rummen går liksom ihop till ett och samma ställe men det låter ju större om man beskriver de som två rum...;-) Vi rev en vägg för ett tag sedan, nu är den nya uppe, tapetserad och klar, skänken som ska stå där är också nästan klar, ett sista lager lack på toppen sen är det bara att börja använda den igen. Hyllorna är målade och ska upp på väggen. Tanken är att vi, läs:maken, dessutom ska platsbygga en hylla som går från golv till tak till förvaring av mikro, diverse burkar, kokböcker och annat pryttel som inte gör sig på vägghyllorna, ska få plats i den. Jag har en ritning, än så länge bara i huvudet, men får väl försöka få ner den på papper så han fattar hur jag vill ha det..;-)

Äldsta dottern blir sambo i dag. Jag var och hämtade ett par kartonger hos henne nu i veckan då den lilla flickan ska ta över en del av det som inte behövs i det nya hemmet. Sambon, svärfar och svåger hjälper till att bära det som ska följa med henne och hennes pappa kommer att hämta hennes stora soffa och lite andra möbler som inte får plats för tillfället utan får stå på lagring tills en större lägenhet är införskaffad, eller ett hus, det är också med på önskelistan tydligen.

Hoppas att påsken varit trivsam för er. Vi började på skärtorsdagen uppe i det numer Röda huset, bytte vindskivor och lite annat småfix, åkte hem på långfreda för att umgås med min svåger som är hemma över helgen från Spanien. Påskafton firades hemma i lugn och ro, bara jag och maken. Var visst chaufför en sväng och levererade yngsta dottern till sina vänner, långt inne i skogen där inga bussar någonsin varit. På påskdagen, i dag alltså, hängde vi på låset på Byggmax för lite skojshopping...NOT...spånskivor och isolering till innerväggarna i förrådet...

...Nog om detta nu...

...Nu ska jag ta med mig mitt kaffe och gå ut i solen..


Ha en go dag alla mina vänner...

Kram