torsdag 3 maj 2012

...Pigg tös...

...I morse så åkte vi tillbaka till Smådjursakuten...
De ville ha Aztrid under dagen för dropp och uppsikt. Vid tvåsnåret så ringer de och säger att jag kan få hämta hem henne framåt kvällen. 
...En glad, hoppande och ylande liten tös kommer och möter mig...
Lite skillnad från igår.
Att hon dessutom är nybadad och luktar gott, tycker nog både hon och jag är trevligt.
 ...Nu blir det till att leva i dieternas förlovade rike...LCLF... =)
...Fettfattigt och kolhydratfattig diet...
Det blir inte lätt när man är en liten skogsråtta som är född med en "äckel-gen" som gör att man äter allt som man kommer över, jag får väl sätta munkorg på henne..;-)
...Till kvällsmat så så blev det 1tsk men ankpasta och 2 tsk majsvälling...
Hon har en snygg midja redan.
...Beach 2012, here I come...
Nu får vi se hur vår natt blir...

Nattinatti <3

onsdag 2 maj 2012

...Sjuk liten Aztrid...

...Liten flicka är väldigt sjuk...
...I förrgår så började hon tycka livet inte var skitkul, det mesta var väldans besvärligt...
Hela dagen i går så visade hon tydligt sitt missnöje, men vi snackar ju inte riktigt samma språk så det var svårt att förstå vad som felades henne. På kvällen så började hon kräkas och kräkas och kräkas...Vid elva så gick vi och la oss då hade hon kräkts NIO gånger, stora lass varje gång dessutom. Lilla Aztrid ville inte sova bredvid oss som hon brukar utan låg på golvet och jag hörde hur hon vankade omkring... Fyra på morgonen är vi ute, eftersom hon krafsade på ytterdörren och visat att hon ville ut... Det bara rinner ur den stackars flickan... När vi ska gå in igen, två trappsteg är det in till oss, så tittar hon på mig och den blicken sa att "jag orkar inte"... Jag lyfter in henne igen, bäddar ner henne i sängen för hon är frysen och trött så hon skakar... Maken åker vid sexsnåret, då är vi ute igen, samma visa när vi ska in men jag har lite svårt att sova med denna lilla slitna hund i min säng så jag går upp och gör en kopp kaffe till mig i väntan på att Smådjursakuten i Kungälv ska öppna... Klockan åtta svarar veterinären och jag berättar hela historien och får en tid 8.45... Den lilla flickan är nu allvarligt uttorkad så de lägger in henne med dropp för att få balans på allt i kroppen igen... Vid provtagningen så visas det att hon har bukspottkörtelinflammation också...Nu är hon hemma på permis över natten men vi ska vara tillbaka hos vetten senast sju i morgonbitti...
...Nu hoppas jag på lite sömn både för min och Aztrids del i natt...

Fortsättning följer...

måndag 30 april 2012

...Hillhouse...

PiP Studio Birds Of Paradise Duvet Set Khaki

...Jag har länge varit sugen på ett par härliga påslakan set från Pip Studio...
Igår så tyckte jag det var dax och beställde dem från Hillhouse


Jag hade siktat på ett par härliga i khakitoner med inslag i rött och rosa men de fanns ju inte hos just Hillhouse. Men, man är väl inte sämre än att man kan ändra sig så det blev de röd/rosa med khakimönstrad baksida i stället.
...Idag, mitt i yngsta dotterns flytt till egen lägenhet så ringer min mobil. Jag måste erkänna att jag var inte sugen på att svara men jag gör ju det i alla fall. I andra änden på luren är det en helt underbart trevlig kvinna som vill tacka för beställningen som jag gjorde dagen innan i deras affär Hillhouse MEN just de påslakanet som jag beställt var slut. Jaha, vilka färger har ni då, undrar ju jag då. Jo, ljusblått, khaki...längre hann hon ju inte innan jag avbröt henne glatt "har du khaki..!!!" Ja, det har jag men har inte hunnit få in det på hemsidan. Gissa om jag hasplar ur mig att det var faktiskt just khaki jag just ville ha... I alla fall så ska hon skicka hem dessa till mig och dessutom så kommer ju dessa urgulliga muggarna från
At Home Whit Marieke
Glöm nu inte att kliva in till Hillhouse och kika. De har massor med fint och dessutom himla schysta priser.

Ha en go kväll, Anne