fredag 12 september 2008

...De blå huset...

...har tillbringat ett par nätter i det blå huset på orust. Det innebär internetlöstland för mig. Det innebär även 45 minuters bilresa till jobbet mot i vanliga fall 5 minuters-vägen. Åker nog tillbaks dit i afton efter dagens åtaganden är uppfyllda.

...Till er alla från mig, Ha en himla bra dag...

måndag 8 september 2008

...Nya skor...

...Skor är något jag gillar...
...Mitt senaste köp är något som jag är väldigt glad över...

Ett par Converse med hjärtan i metallic, de är hur sköna som helst.

söndag 7 september 2008

...Lååång helg..

...Helgen började i fredags med utgång med alla mina arbetskamrater. Jag tog mig dock i kragen och bröt upp rätt tidigt i och med att vi skulle åka till det Blå huset på lördagsmorgonen.
...Vi gick upp i ottan och åkte iväg, fixa och dona hela dagen,så gott det gick då det regnade , regnade och regnade. Jag tömde låder,satte saker på sin plats medan maken var i ute- och inne förråden och försökte få alla de sakerna på sina platser...
...Vi landade gott i våran säng vid halv ett tiden...

...Rufus tyckte tydligen att vi skulle utnyttja tiden här ordentligt, så han väckte oss vid halv åtta. Upp och igång med kaffet bara och så påt igen. De sista lådorna tömdes, maken fick igång åkgräsklipparen och lekte med den en stund, jag klippte bort en stor klängros och grävde upp/bort en hel rabatt. Minsta systern med make kom och fikade vid tvåtiden, sen var klockan fyra. Dax att packa ihop för färd mot dukat bort hos makens brorson med familj. Det passade bättre än vanligt, då kylskåpet här har ett begränsat urval. Vi serverades tacos i dag, vilket smakade super (som vanligt..!) och kvällen var jättetrevlig (som vanligt..!!!)

...Lång kvällspromenad med Goda grannen och med ett efterföjande bad, för Rufus. Jag har inget badkar så jag får låna Goda grannens...

...Phuu...

...å då har hunden torkat så då är det dax för sista kvällsrundan...

...Bilderna från helgen är kvar i kameran och presenteras i ett svep när krafterna återvänt...

...Hoppas eran helg var lika trevlig som min, men nu är det God Natt här...