torsdag 18 december 2008

...Julbak...


Julkaka

1 dl socker

4 ägg

2 dl torkad frukt

1 tsk salt

1 dl farinsocker

4 msk citronsaftnötter

2 liter whisky

Ta fram en mellanstor skål. Kolla whiskyn genom att smaka. Häll whisky i ett decilitermått och drick. Upprepa. Sätt på elvispen. Smaka återigen på whiskyn om den fortfarande håller kvalitén. Blanda 1 dl smör I en stor skål, lägg till 1 msk socker och vispa igen. Kolla om whiskyn fortfarande är god, drick ännu en kopp. Schtäng avelvischpen. Knäck två hönor och schläng I schkålen, med all torkad fjukt...Schätt på elvischpen igen...Om den fjuktade torken fastnar I schkålen, vrid loss den med enmuvschkrejsel. Schmaka sen om whiskyn fortfarande är god.Schen schka du schila 2 dl schlat, eller nåt schånt. De é inte schå noga. Kolla whischkyn. Schila citronsaften, lägg till en mat... Sched...osså

socker, eller nåt, äsch... Vad fan...Schmörj ugnen. Vrid kakformen på 220 grader, glöm inte att schtängaelvischpen.

Schläng ut schkålen genom fönschtret och ...schå kolla schen whischyn. Gå ålägg dej... Vem fan vill ha fjuktkaka...?Hick Hick

Receptet lånat av Romantiska Hem


3 kommentarer:

Anonym sa...

Den kakan skall man nog inte ge sig på att baka. =p

Hade du lagt beställningen innan så hade det väl inte vart något problem. Men nu har vi ju inget överblivet. :/

Paula sa...

ha ha skall vi baka ihop????

Anni sa...

Den vill nog min rara sambo baka!
Ska ge honom receptet!=P