onsdag 9 februari 2011

...renovering eller demontering...

...I bland det första som jag gjorde när vi flyttade in i vårt hus var att riva ner de illblå plasttapeterna och måla taket vitt. Det kom upp en fondvägg och jag målade väggarna någon nyans vaniljglass-hoprörd-med-chokladsås...
In med vår säng, köpte mig ett överkast som inte var gratis, näää. I en sådan där affär som bara säljer sånt däringa piff&puff som man bara måååste ha, Systrarna Dreamhome i Kungälv.
Dessutom hittade jag inget kort på rummet när det blev färdigt, nog om detta.
...I helgen rev vi en vägg...
...Så nu måste jag göra om hela rummet...
Inte taket och fondväggen, men resten...

(det sista kortet är taget med min Iphone)

Torsdag fredag har jag semester. Tänkte roa mig med att spackla, slipa skarvarna där det satt en dörr som vi slog igen när vi ändå höll på. Kanske hinner jag tapetsera om väggen ut mot köket eftersom tapeten där rök med i rena rivningsyran. Dra ner det som jag då målade i juli och måla nytt...


Fortsättning följer...

Ha En Bra Dag

Anne

4 kommentarer:

annaslantliv sa...

Men gud jag har ju glömt svara dig! Förlåt. Vi har köpt den på Nisses i Västerås. De kanske kan skicka? Billig var den. 3995 för bord och 6 stolar. Bordet är 180*90 så har jag två iläggsskivor till. Perfekt. Jättebra kvalite, jag är toppennöjd.
Tog tid att hitta rätt.
Lycka till!

Kram Anna

Anki Nilsson sa...

Först vill jag säga pöss på hjärtedagen!!!
Sen vill jag säga:
De blev enorm skillnad i rummet. Helt underbart. Tänk bara vad färg och tapeter kan göra underverk.


Kramiz

Cecilia sa...

Så vacker fondvägg, något likande kunde jag tänka mig! Jag (vi) är sämst på hemrenovering, tyvärr, för det skulle behövas. Hoppas att lite inpiration härifrån smittar av sig =)

Anonym sa...

Vad ni är duktiga, och sliter hårt! Snyggt det blev!