tisdag 6 mars 2012

...ont...

...Jag har haft ont i min högra axel sen i somras...
Jag hade en vision om att värken skulle gå över på semestern, men icke. Nähä, det kanske ger sig under julen då...nää, inte det häller...
Att jag dessutom inte sovit en hel natt sen i julas har väl inte förbättrat saken. Jag vaknar av att jag ligger fel och att det värker något så in i h*****e..!!
Jag får försöka ta tag i högerarmen med vänsterhanden och hjälpa den tillrätta, det går inte att lyfta den för det gör så ont utan den måste få hjälp.
...Idag så funkade det inte längre, det fick bli ett besök hos tant Doktorn...
Inflammation i bicep och triceps muskelfäste uppe vid axeln. Först så tänkte tant Doktorn lägga en lokalbedövning och spruta cortison i leden för att få ner smärtan, då frågade jag hur det funkar ihop med min trombocytdysfunktion...nää, det funkar ju inte. Det kan bli en blödning inne i leden och det är inget att rekommendera..
Det blev en jätteburk Panodil..! remiss till sjukgymnast och två veckors vila. Till att börja med...

Nog om detta. Jag får väl försöka se det positivt, försöka ta till vara våren...

Ha de gott alla, Kram

5 kommentarer:

maria sa...

Vad kul! Då ska jag börja läsa din blogg. Det är många som läser min blogg men få som kommenterar och det är så spännande att få veta vilka det är. Vilken av förskolorna jobbar du på? Jag har precis börjat på Klockarebolet...

nika sa...

Det där låter inte roligt. Jag hade exact samma symptom för två år sedan ...och precis som du skriver nätterna var hemska. man gjorde en mjukdelsröntgen och såg att rotatorkuffen hade gått sönder. Operation och nu är jag bättre. jag berättar dett för att om din värk inte lir bättre med sjukgympa och antiinflamatoriska så kanske en röntgen är bra. det är en lättare operation om rotatorkuffen inte är helt av. krya på dig.

Ankii Nilsson sa...

Ich de där lät inget vidare du. Hoppas de får rätsida på det hela, så du blir av med det.

Kramiz

Anne sa...

Jag jobbar på Ugglan :-) visst är det lite roligare när man har en och annan kommentar..:-). Ses på nästa APT eller veckoslutet kanske..:-)

Anki sa...

Fy så trist med axelsmärta... hoppas du inte behöver vänta alltför länge innan du får hjälp med den.
Lycka till!