måndag 30 april 2012

...Hillhouse...

PiP Studio Birds Of Paradise Duvet Set Khaki

...Jag har länge varit sugen på ett par härliga påslakan set från Pip Studio...
Igår så tyckte jag det var dax och beställde dem från Hillhouse


Jag hade siktat på ett par härliga i khakitoner med inslag i rött och rosa men de fanns ju inte hos just Hillhouse. Men, man är väl inte sämre än att man kan ändra sig så det blev de röd/rosa med khakimönstrad baksida i stället.
...Idag, mitt i yngsta dotterns flytt till egen lägenhet så ringer min mobil. Jag måste erkänna att jag var inte sugen på att svara men jag gör ju det i alla fall. I andra änden på luren är det en helt underbart trevlig kvinna som vill tacka för beställningen som jag gjorde dagen innan i deras affär Hillhouse MEN just de påslakanet som jag beställt var slut. Jaha, vilka färger har ni då, undrar ju jag då. Jo, ljusblått, khaki...längre hann hon ju inte innan jag avbröt henne glatt "har du khaki..!!!" Ja, det har jag men har inte hunnit få in det på hemsidan. Gissa om jag hasplar ur mig att det var faktiskt just khaki jag just ville ha... I alla fall så ska hon skicka hem dessa till mig och dessutom så kommer ju dessa urgulliga muggarna från
At Home Whit Marieke
Glöm nu inte att kliva in till Hillhouse och kika. De har massor med fint och dessutom himla schysta priser.

Ha en go kväll, Anne

2 kommentarer:

Ankii Nilsson sa...

Who vilka underbara påsklakan. Jag har blivit lite färg o mönster galen, de e nog våren, för tidigare har jag varit lite avvisande mot sånt. Nu älskar jag det, köpte faktiskt världen läckraste tyg på Ikea i alla tänkbara färger:)

Måste kika in i den där affären jag.

Ibland är vi människor feg, men ibland är vi tuffar o de kan löna sig:) ja du förstår vad jag menar, din o min lilla hemlighet..fniss.

Kramiz

Mickis sa...

Vad roligt att du fick just de påslakanen du ville ha :-) Fin service :-)

Ha en fin kväll!
Kram