måndag 8 oktober 2012

...umgås med mina vänner idag...

...nya gardiner i köket och bak i mina nya jäskorgar står på min agenda idag...
...Om lusten infinner sig så ska jag upp på vinden med massa saker som står i vägen här nere och en tur in till måndagslediga lilla dottern...Ha en go dag i solen... :-)

3 kommentarer:

Herr Nilssons Fru sa...

Rött snygga vänner du har ju:)
Kramiz

MARIA I KOS sa...

Jag kan inte sy , äger inte ens en symaskin ;)
Svar : Hundfrisören som klipper Ludde har jobbat på djuraffären i stan och klippte där ,men det fanns inte något duschutrymme där så vi har alltid duschat han hemma innan . Nu har affären upphört , men frisören klipper hemma hos sig , hon har ett annat jobb så detta är ett extra , det var jobbet som frisör på djuraffären också . Vet inte om hon är utbildad . Finns ingen annan här hos oss . Jag har provat klippa själv men det går inte . Ludde bråkar för mycket . När hon klipper står han helt stilla . Hon är en tuff ryska ;)
Om man ska ställa ut en bischon havanaise får den inte klippas . Men vi har aldrig varit intresserad av det . Tycker det är lättare när han har kort päls . Han fäller inget hår men då är det ju mycket pälsvård i stället .Klipper han var 3:e månad .Duschar ca en gång i månaden . Han gillar ju inte att vara ute i oväder så han håller sig ren ;)
Oj , det blev ett tjorvigt , långt svar .....
Ha en fin dag !
Kram ♥

Mickis sa...

Det låter som en toppenmåndag :-)
Nybakat/hembakat är alltid det godaste :-)

Jag syr helst inte.. min mamma är så duktig på det så jag har aldrig behövt :-D
Sen finns det så bra uppläggningsband som man stryker på ex gardiner...

Hoppas du har en bra onsdag!
Kram