söndag 14 september 2008

...Söndag...igen...


...Så var det söndag igen...Tyvärr...
Helgerna bara flyger i väg, vips så är det måndag igen. och jag som har så himla mycke roliga saker kvar att göra, jag får väl spara på dem ett tag då...!!

...Denna helgen fick vi klippt gräset, igen, tog bort ett staket som satt runt huset,till ingen nytta tyckte vi. Jag fick färdigt rabatten jag började ta bort förra helgen. Vi fick eldat upp massa ved och bara slappat, då antennen till tv inte vill funka.

...Det var alltså upp i ottan på söndagsmorgonen och fixa till så vi kunde lämna huset och ge oss ut i verkligheten. På vägen hem fick vi åka vägen om makens jobb då det var en grävmaskin där som inte vill funka som en grävmaskin ska funka, rototillten bråkar...!??!
Sen åkte vi hem och tog hand om förödelsen av att en sjuttonåring och hennes pojkvän tillbringat en natt hemma. Hon skulle ju med tåget och hade ju inte tid att ta hand om det..!!!
Det var väl inte så himla rörigt i och för sig...

En snabb dusch och sen iväg till brorsonen med familj där det serverades en söndagsmiddag. Det är ju det där med att komma till dukat bord, man tröttnar aldrig på det. I dag serverades det lasangette med en fräsch sallad och gott bröd. Till efterträtt en banankaka men även en äpple/nektarinpaj med vaniljsås...


...Rufus somnade i ett steg, han ledsnade väl på att försöka hänga med oss när vi for in och ut hela tiden...


...Det är ganska mysigt när man tänder en brasa. Vi har gjort slut på så mycket ved nu att vi får snart ta oss in i skogshuggare- branschen. Någon yrade dock att veden ska ligga och torka innan den går att elda med...


Vet någon vad detta är eller vad det heter. Är det något som är "planterat" eller är det ogräs...?!?


...Nu är det i alla fall nattinatti hos mig, som sagt, helgen är slut och nu är det en hel arbetsvecka kvar innan nästa helg ger sig till känna...

...sov gott allesamman, det ska jag göra...2 kommentarer:

elmida.se sa...

Här har det grejjats under helgen ser jag :)

Växten du frågar om är "planterat ogräs" *haha* Närå, det är en perenn som heter Bergenia crassifolia men den VÄXER som ogräs!!!!

Ha en bra dag!

Annika sa...

Kamerainfo kommer imorgon!
Satte sambon i arbete medans jag kollade Idol!
Gonatt