tisdag 24 mars 2009

...Förkylning...

Jag slutade röka för ett par år sedan.
Det var nog det dummaste jag gjort.
Jag har aldrig varit så ofta och så mycket förkyld som jag varit sedan jag lade ner rökningen.
Fru Goda Grannar säger, med glimten i ögat, "börja rök igen då" när jag beklagar mig.
Klart att jag inte kommer börja röka igen, men visst är det konstigt. Lägger ju ner rökningen för man är rädd om sin hälsa och åker på de mest ilskna förkylningarna som man skådat.
Dessutom så känns det ju nu som om mina krafter ska gå till denna förbenade packningen, rensningen, slängningen och utdelningen bland nära och kära av alla saker.
...INTE till att vara förkyld...
Ha en go dag.
Anne

8 kommentarer:

Mojebarn sa...

Förkylningar är trista och det måste kännas lite trist att bli "staffad" för att man slutar röka. Vilket förresten är en jättebra prestation.

Jag förstår att packningen känns lite tröstlös. Det är bara att försöka visualisera hur bra det kommer att kännas när det är klart.

Länkning är helt OK, såklart. Samma från dig hoppas jag.

Kram från
Packråttan
Mojebarn

Anonym sa...

krya på dig!
Från en lika förkyld kollega!

Anki N sa...

Röka är livsfarligt
Sluta röka är livsfarligt
Ja vad gör man. Jag tillhör de där dumma som slutade, höll uppe flera år o började igen. Men så är jag aldrig förskyld heller...alltså kan jag försvara mig med det nu då?!
Bra beslut från Dig, att INTE börja igen.
Kramiz Anki N

Anna sa...

Mitt ABSOLUT bästa tips är Aloe Vera. Vet att det låter överdrivet när folk pratar om att de har hjälpt dem med en det ena och en det andra...Men prova får Du se. Är nästan aldrig sjuka i vår familj och min mage är i topptrim!! Besöker huset varje dag jämfört med varje vecka innan... Den Du!
Krya på Dig i alla fall!! Inte kul att va hängig. Kram

Pia mamma med mera sa...

Hej, Vad roligt att du kikade in hos mig :-) Men så trist att du är förkyld. Hemma hos oss snoras det i mängder. Alla utom min man. Konstigt... tänkte på det du skrev om rökningen. Min man snusar och han är den enda som inte är sjuk. Kan nikotinet ha nåt med det att göra??? håller med. Det är jättekonstigt.

Men himla bra gjort att sluta röka iaf.

Krya på er! Kramar Pia

hallonpajen sa...

Jag slutade röka för 4år sen och jag tycker att jag aldrig är sjuk längre "peppar peppar ta i trä"
Men jag tror oxå att mina matvanor har hjälpt till där mé.Äter mycket mer frukt och grönt nu och jag tror faktiskt att det har en stor inverkan :)
Men du får krya på dig för det är inget vidare att vara sjuk och speciellt inte när man ska flytta :(
Kram

Veronica sa...

Å, nej!! Inte att leka med!
Krya på dig!!
=)

Paula sa...

Men vännen nu igen........ Vet vad det är du är allergiskt mot att flytta så lååååångt ifrån oss.. Därför är du förkyld hihihihihi.. Jag är hemma idag med en pajad tumme.... Attans