onsdag 15 juni 2011

...Anläggningsarbete...


...en del av våra syrener fick stryka på foten när vi rensade i röran. en hyfsat vildvuxen trädgård som fått härja fritt i tjugo år. räddas vad som räddas kan..;-)

...Korten kom inte i rätt ordning men jag orkar inte sitta och ändra dem allihop. Ni ser förhoppningsvis vart början på projektet är och var vi är i dag, inte klara men lite åt det hållet......som sagt, om man inte pratar i telefon så kanske det blir klart lite fortare..;-)...Vi tillbringade hela långhelgen med att köra fylle och försöka att återställa vår gräsmatta. På ett ställa har ju de tidigare ägarna grävt en stor schakt som de fyllt med ris och nedfällda trän. De var det vi eldade upp i början på maj. Nu körde maken hit massa urharp som vi kunde fylla igen det stora hålet med. Vet inte hur många ton som till slut landade på grusplanen... Under hösten så grävde han om dräneringen och även de skulle ju fyllas igen och en mur under balkongen skulle upp...

...Vi hade ju i alla fall tur med vädret...

Kram Anne

4 kommentarer:

Anki Nilsson sa...

Slit o släp men endå väldigt tacksamt o mindre kostsamt när man har egna maskiner...

Vilken underbara blommor!!!!!

Kramiz o go helg...vila lite då du.

Anki Nilsson sa...

Skattar lite åt din mening.
"vi trillbringade hela långhelgen till att köra fylle" fniss, de kan ju tolkas som man vill om man inte läser vidare..

Kramiz har du blivit blöt idag? De har inte jag för jag har hållt mig inne när de regnat..(;

Angelica sa...

Syrener är så himla fint! Vilka underbara kort du har tagit! =) Kram

Angelica sa...

Förresten, om någon frågar om jag kan göra smycken så kan jag fixa det. Bara jag får klara direktiv vad man vill ha. Tar ett litet pris för det, dels priset för pärlorna/materialet men sen lite för arbetet också. Det gröna setet jag gjorde till min vän Sofia kostar 150 kr typ. =)

Kramis