onsdag 1 juni 2011

...Student...

...Vi var och firade en liten kille som tog studenten idag...
Gustav Adolfs torg var det som fick ta emot de nybakade Nätverksteknikerna som kom springande, nja halvjoggade då, mot en väntande otålig skara av familjemedlemmar av olika sorter, pappor, mammor, brorsor, syrror, bonussyrror, bonusmammor, syskonbarn i varierande storlek och en hel drös vänner...
...Stolt pappa och mamma...

En av brorsorna, pappan till min lilla prinsessa, kom en snabbis då han jobbade i närheten.Fram på eftermiddagen när Magnus åkt färdigt i Göteborg och förunnade oss med en stunds samvaro ;-) så bjöd hans mamma oss på en gööörgo jordgubbstårta.

...Här är Charlie, yngsta kalasprinsen, ca 6 dagar gammal...


...Här är äldsta kalasprissen, Svärfar Ingvar, tillika Magnus farfar...
(han älskar inte att vara med på kort..;-))


Nog om detta för nu, nu ropar soffan på mig. Det har varit en lång vecka, nja, två arbetsdagar, men de var tunga. Sjuka kollegor, utvecklingssamtal med föräldrar, lite tjaffs om hur saker och ting ska lösas, det tar på krafterna. Men nu så ska jag vara ledig i fem dagar och bara koppla av...eller kanske inte..lite hemmapyssel blir det nog. det står en lastbil och en grävmaskin på parkeringen så jag anar att det är något på gång.


Kraaaam Anne

4 kommentarer:

annaslantliv sa...

Oj vad ni har grejat!
Det är trist att det tar sån tid innan gräsmattan tar sig efter man varit och stökat, vare sig man har kört i gammal eller fixat ny så blir det ju katastrof ett tag. Men sen blir det fint!

Och tänk vad kul med student, det var ett tag sen... Snart står man väl där med ens egna barn på plakat. Tiden går så fort.

Kram anna

Anki Nilsson sa...

Här är studentens gladaste dag!!
Ja faktiskt är de ju stort de där att ta studenten, de är ju precis här livets allvar börjar!!

Fina bilder på alla o var en.

Kramiz o goe helg min vän

Malin E sa...

Kul med student.Våra barn slutar skolan på fredag här, de går länge i år de stackarna.
KramMalin

Tussegumman sa...

Hej

Nu var det längesedan jag var ute på bloggen men jag känner att jag saknar mina bloggvänner och bloggandet. Det har varit en intensiv tid här med student, födelsedagar omorganisation allt så nu börjar jag väl landa. Önskar dig allt gott min vän Kramar Tussegumman