söndag 10 juli 2011

...SEMESTER...

...äntligen...
Som jag har längtat denna våren, trodde aldrig vi skulle komma fram till v28 då vi stänger och ska gå på semester. Det har varit ett mycket roligt år på min förskola men mycket har hänt, messt positiva saker, men lite smolk i bägaren är det ju alltid. Hur som helst så har det tagit på krafterna och det behövs lite återhämtning. Vi har inga storslagna planer för vår semester, mest att hålla oss hemmavid och pyssla, myssla och ta någon liten kortresa kanske. Ett par dagar i det Röda Huset är väl inplanerat, kanske en sväng till Halmstad, en tripp med husvagnen om andan faller på också...


Mitt största bekymer för dagen är om jag ska måla om mina gamla köksmöbler så de "matchar" min köksskänk som jag renoverade för ett tag sedan eller om jag ska köpa nya.
Dessa har jag fastnat för, tycker de är sååå himla fina...


Men min skänk är vit med en brunlaserad toppskiva och jag tror att jag kommer att bli knasig på en vit bordsskiva.
Ilandsproblem...

Ha en go dag

Kram Anne

2 kommentarer:

Malin E sa...

Skönt med semester!!
Ja möbleran va jättefina! Jag vill oxå ha vitt sen men så länge barnen är i den ålder de är så är det än sålänge ingen ide för det komme rbara bli förstört...fniss..Jag älskar vitt!!
Hoppas ni får en härlig semester!!
Krammalin

Anki Nilsson sa...

Grattis till semestern!!!
Vila dig nu också o gör inte bara massa nyttiga saker hemma!!

Kanonsnygg köksgrupp MEN ibland får man titta lite på de praktiska också o inte bara skönheten...men men, jo jag hade stått ut med den skivan, helt klart. De e bara o putsa vet du...i ett, i ett, de kan ju inte vara värre än ett glasbord varjefall.

Kramiz Anki