söndag 4 november 2012

...söndagkväll...

...äntligen sköna söndag...
...Jag tycker söndagar är sköna dagar, lugna, avslappade...
...Hela helgen har iof varit lugn och skön...


Under veckan som varit så har jag varit i Gbg tre gånger...
På mammografi...två gånger på mammografi och en gång på ultraljud och provtagning...
Jag tror att mitt illamående och att jag var helt slut i fredagskväll berodde nog på att jag var nog mer stressad inför eventuella besked...
...Min mamma opererads för bröstcancer när hon var lika gammal som jag är nu, min farmor dog i "underlivcancer", min morfar i lungcancer, min pappa slogs tappert mot cancern två gånger så det känns ju som om jag vet hur det kommer att sluta...MEN INTE NU..!!!
Världens bästa läkare fick jag. Han sa att hans fru hade undervisat honom i hur han ska bemöta kvinnor, vad de vill höra, hur de vill höra det, hur saker ska förklaras, hur undersökningen kommer att gå till, hur han kommer att vara under undersökningen...
...Helt fantastisk var han...  
Han ville inte höra innan undersökningen vad det var som gjort att jag sökt mig dit men efteråt så frågade han mig det och jag sa som det var, eftersom min mamma har haft bröstcancer så är jag på tårna hela tiden och kollar mig regelbundet. Tyckte mig känna något som inte skulle vara i mitt bröst och bad VC kolla det, de tyckte självklart att det skulle kollas upp. Han tyckte då, eftersom mamma har haft cancer så skulle vi vara på säkra sidan, och då vill han ta prover. Så två hål har jag nu i mitt bröst efter att han tog lite celler för utredning hos onkologen. Han var dock väldigt med att säga att allt han har sett har sett har sett helt friskt ut...

...Nu har jag en hel veckas lååång väntan framför mig...
Mycket som ska hinnas fixas på denna veckan...

...Fina syskon som skickar en bild till mamman mitt i natten när de är på party...
Kraaamizar

3 kommentarer:

Patricia sa...

Usch, förstår din oro. Men förståndigt av dig att undersöka dig noga och nu håller vi tummar och tår att allt är som det ska så du kan slappna av igen .. =)

Ja det är synd vi bor långt ifrån varandra, du hade varit sååå välkommen till min mottagning .. =)

Och jodu, man får pälsa på sig om man ska köra motorcykel så här års, men det gör jag så gärna, det är ju så kul, det gäller bara att ta det lite lugnare i kurvor och sånt när det är fuktigt på marken .. =)

Ha det bäst och oroa dig inte utan tänk positivt och att allt kommer att gå jättebra!

kram Patricia

Mickis sa...

Förstår din oro... Det är jättebra att du tog i detta direkt. OM det skulle vara ngt så har du ju alla möjligheter att få hjälp. Att det räcker med en liten insats isf... MEN det kan ju lika gärna vara så att det INTE är något... Det håller jag tummarna för :-)

Så söt den lille/ lilla är ❤

"styrkekram" ❤🌹

Herr Nilssons Fru sa...

Sånt där är inte kul. De e en jädra sjukdom de där. Men jag tror du är helt frisk, men förstår din oro och man ska alltid kolla upp. Jag har haft problem med ett bröst i åravis som ung, ((inte cancer, tack o lov)) o de där med nålar i brösten...ich o fy..blää. :)
Nu ska jag till fabror doktor.
Ha en skön dag - allt är bra ska du se.
Kramiz Kramiz